Kursi i Këmbimit

Kursi i Kembimit Valutor sipas Bankes se Shqiperise. Ne tabelen e pare jane renditur monedhat kryesore boterore dhe vlera e tyre ne Leke. Ne tabelen me poshte jane radhitur disa monedha rajonale.

Banka e Shqiperise Kursi

Monedha Kryesore Lekë për njësi të monedhës së huaj
Dollar Amerikan USD 102.24 -0.14
Euro EUR 121.50 -0.16
Poundi Britanik GBP 142.25 -0.21
Franga Zvicerane CHF 113.13 +0.03
Jeni Japonez (100) JPY 93.64 +0.27
Dollari Australian AUD 75.58 +0.26
Dollari Kanadez CAD 81.71 -0.44
Korona Suedeze SEK 11.92 0.00
Korona Norvegjeze NOK 11.66 +0.04
Korona Daneze DKK 16.34 -0.02
SDR SDR 145.99 -0.29
Ari(OZ 1) XAU 185061.56 +13.81
Argjend(OZ 1) XAG 2601.22 -0.26
Juani Kinez (onshore) CNY 15.82 -0.02
Juani Kinez (offshore) CNH 15.82 -0.02
Lira Turke TRY 12.29 +0.08

Monedha te tjera Lekë për njësi të monedhës së huaj
Leva Bullgare BGN 62.28 -0.35
Forinta Hungareze (100) HUF 34.10 +0.01
Rubla Ruse (100) RUB 140.27 +0.30
Kuna Kroate HRK 16.24 -0.10
Korona Çeke CZK 4.78 -0.02
Denari Maqedonas MKD 1.99 0.00

Lekë për njësi të monedhës së huaj
Monedha Mesatarja e çmimit në blerje (Bid) Mesatarja e çmimit në shitje (Ask)
Dollar Amerikan USD 101.86 -0.16 102.62 -0.12
Euro EUR 121.22 -0.17 121.78 -0.14Raiffeisen Bank Kursi

Lloji i monedhave
Kodi
Banka Blen
Banka Shet

Dollar Amerikan

USD

99.3

105.3

Monedha Evropiane

EUR

118.6

124.6

Dollar Kanadez

CAD

78.75

84.75

Frange Zviceriane

CHF

110

116

Paundi Britanik

GBP

139.2

145.2

Dollar Australian

AUD

72.6

78.6

Korone Suedeze

SEK

4.9

18.9

Korone Norvegjeze

NOK

4.6

18.6

Korone Daneze

DKK

9.35

23.35

Yen Japonez

JPY

0.6375

1.2375


Per shumat EUR 10,000 - 49,999
Lloji i monedhave
Kodi
Banka Blen
Banka Shet

Dollar Amerikan

USD

100.8

103.8

Monedha Evropiane

EUR

120.1

123.1

Dollar Kanadez

CAD

80.25

83.25

Frange Zviceriane

CHF

111.5

114.5

Paundi Britanik

GBP

140.7

143.7

Dollar Australian

AUD

74.1

77.1

Korone Suedeze

SEK

4.9

18.9

Korone Norvegjeze

NOK

4.6

18.6

Korone Daneze

DKK

9.35

23.35

Yen Japonez

JPY

0.7875

1.0875

*Për klientët Individë Standart, Individë Premium dhe Biznese Mikro aplikohen kurset sipas shumave në tabela.
*Për shuma mbi 50,000 EUR ofrohet kurs preferencial.
*Për klientët Biznese Korporatë dhe SE ofrohet kurs preferencial në varësi të kërkesës.BKT Kursi